Om företaget

Min filosofi

Maten gör en stor skillnad. Kanske den enskilt största skillnaden när det gäller hälsa. Det finns inga genvägar. Jag jobbar för långsiktig omställning och mitt mål är att din nya livsstil ska vara för alltid. Att känna sig stark, frisk och fylld av energi är underbart. Bra kostvanor leder dig dit. Därför ”Matstark”.

"Tror på matens kraft och betydelse för hälsan"

 

Om Susanne Zakrisson

Jag är från början utbildad civilekonom och driver också eget inom ekonomi. Har haft ett livslångt intresse för kost och hälsa. Och har de senaste åren parallellt med min andra verksamhet förverkligat drömmen om att även få jobba med hälsa. Jag coachar numer människor inom kost och hälsa. Och jag tror mycket på matens kraft och betydelse för hälsan.

Utbildning inom kost och hälsa:

  • Diplomerad hälsocoach, en kostrådgivarutbildning, hos Svenska Näringsakademin (Fredrik Paulun/Martin Brunnberg/David Ek)
  • Licensierad coach hos Svenska Ledarskapshögskolan (Lars-Eric Uneståhl)*
  • Kost & Näringsrådgivare, Axelsons Institut
  • Basmedicin i relation till näring, Näringsmedicinska skolan
  • Idrottsnutrition, Svenska Näringsakademien

*Coachutbildningen (”The International Coaching Certification Training”) är utarbetad av Lambent training, och ackrediterad genom EMCC (European Mentoring and Coaching Council) vilket innebär att utbildningen är internationellt kvalitetssäkrad på en hög nivå.